ΑΠΩΛΕΙΑ
ΒΑΡΟΥΣ

Οδηγήσου σε απώλεια βάρους μέσα από μία ισορροπημένη θρεπτικά διατροφή, απόλυτα εξατομικευμένη στις προσωπικές σου ανάγκες. Οι συνεδρίες αποσκοπούν πρωτίστως στην τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς του κάθε ατόμου, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να έχει ένα μόνιμο χαρακτήρα. Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι απέναντι στο φαγητό και η απώλεια βάρους θα είναι όχι μόνο εφικτή αλλά και μόνιμη.

ΑΥΞΗΣΗ
ΒΑΡΟΥΣ

Ενώ η απώλεια βάρους φαντάζει πιο δύσκολη προς επίτευξη στον κοινό νου, ωστόσο η αύξηση του σωματικού βάρους μπορεί να αποτελεί σε ορισμένες περιπτώσεις μία απαιτητική διαδικασία. Στο ΝUTRIPLACE είμαστε εδώ να σου δείξουμε όλες τις διατροφικές τεχνικές έτσι ώστε σταδιακά και πάντα με θρεπτικό τρόπο να αυξήσεις το σωματικό σου βάρος.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ
ΒΑΡΟΥΣ

Κατάφερες με επιτυχία να φτάσεις στο επιθυμητό βάρος; Συγχαρητήρια! Το μεγάλο στοίχημα όμως είναι να διατηρήσεις μακροπρόθεσμα το βάρος σου και να μειώσεις τον κίνδυνο επαναπρόσληψης των κιλών. Στο NUTRIPLACE σου παρέχουμε τη διατροφική εκπαίδευση αλλά και εκείνα τα μικρά μυστικά που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το σωματικό σου βάρος σταθερό.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ

Θέσε δυνατά θεμέλια στη διατροφή του παιδιού σου από νωρίς και βοήθησε το να εξελιχθεί σε έναν υγιή και διατροφικά σκεπτόμενο ενήλικα. Εμπιστεύσου μας για τη διατροφική του εκπαίδευση, επέτρεψε μας να το μυήσουμε στη μαγεία της διατροφής και από κοινού να χτίσουμε έναν ενήλικα του αύριο με φυσιολογικό σωματικό βάρος.

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Στην ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης η διατροφή της εγκύου έχει άμεσο αντίκτυπο τόσο σε εκείνη όσο και στο έμβρυο. Θωράκισε τον οργανισμό σου με μία πλήρη σε θρεπτικά συστατικά διατροφή και απέφυγε οποιαδήποτε μεταβολή του σωματικού βάρους πέρα από τα φυσιολογικά όρια.

ΘΗΛΑΣΜΟΣ

Ο μητρικός θηλασμός αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα για κάθε νεογνό και μητέρα. Η δύναμη του μητρικού γάλακτος δεν οφείλεται μόνο στα μοναδικά θρεπτικά συστατικά του αλλά και στα αντισώματα που εμπεριέχει. Κάνε τη διατροφή σύμμαχο σου την περίοδο του θηλασμού, βελτίωσε τη ροή και την ποιότητα του μητρικού γάλακτος και απέφυγε με την καθοδήγηση μας πιθανές εντερικές ενοχλήσεις του βρέφους.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Με συνεχή ενημέρωση στα νέα επιστημονικά δεδομένα στο NUTRIPLACE εφαρμόζουμε σύγχρονες οδηγίες και συστάσεις για τη διατροφική υποστήριξη των αθλητών. Η εντατική προπόνηση και το ταλέντο του κάθε αθλητή από μόνα τους δεν αρκούν για τη βέλτιστη απόδοση. Το είδος, ο τρόπος καθώς και ο χρόνος κατανάλωσης ενός γεύματος είναι άκρως συνδεδεμένα με την τελική απόδοση του αθλητή. Ακόμα απαραίτητη κρίνεται η πλήρη συνεργασία με το ευρύτερο υποστηρικτικό περιβάλλον του αθλητή (προπονητικό και ιατρικό team, οικογένεια) έτσι ώστε να εξασφαλίζονται οι ιδανικές συνθήκες για την επίτευξη των στόχων τόσο σε προπονητική όσο και σε αγωνιστική περίοδο..

ONLINE
ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Για εσένα που ζεις εκτός Αθηνών ή στο εξωτερικό ή απλά προτιμάς την άνεση του δικού σου χώρου, οι online συνεδρίες μπορούν να γίνουν η αγαπημένη σου
υπηρεσία. Η εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση έχει αποδειχθεί εξίσου αποτελεσματική στη διατήρηση της επικοινωνίας με το Διαιτολόγο αλλά και στον αποτελεσματικό έλεγχο του Βάρους. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται μέσω Skype ή αντίστοιχων πλατφορμών ενώ όλο το απαραίτητο έντυπο και ενημερωτικό υλικό αποστέλλεται μέσω email.

ΚΛΙΝΙΚΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Σε ορισμένες νόσους η διατροφή παίζει καίριο ρόλο τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο αντιμετώπισης του εκάστοτε νοσήματος. Με γνώμονα λοιπόν να επιτευχθεί το επιθυμητό θεραπευτικό αποτέλεσμα στο NUTRIPLACE παρέχουμε εξειδικευμένες διατροφικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση παθολογικών περιστατικών. Αναλαμβάνουμε κλινικά περιστατικά όπως:

ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ
ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ/ ΥΠΕΡΤΑΣΗ
ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ/ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ
ΝΕΦΡΙΚΕΣ ΝΟΣΟΥΣ
ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ
ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ
ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ/ ΟΣΤΕΟΠΕΝΙΑ
ΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ/ ΔΥΣΑΝΕΞΙΕΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ
ΣΥΣΤΑΣΗΣ
ΣΩΜΑΤΟΣ

Η ανάλυση της σύστασης του ανθρωπίνου σώματος είναι ένα αποτελεσματικό και ακριβές εργαλείο στα χέρια του κάθε Διαιτολόγου. Μέσω αυτής της μέτρησης μπορείς να ενημερωθείς για τη συνολική και τμηματική κατανομή των ιστών (Λίπος, Μύες, Πρωτεΐνη, Ανόργανα Στοιχεία, Υγρά) αλλά κυρίως να παρατηρήσεις την προοδευτική αλλαγή τους μέσα από τα προγράμματα διατροφικής παρέμβασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποιες απορίες ή πληροφορίες χρειάζεστε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ